Еротично бельо за жени и мъже
Horny
Дамско бельо www.horny.bg

Доставка и плащане

КАК ДА ПОРЪЧАМ?
(по-долу са описани подробно начините за поръчка)

1) Чрез уеб сайта - за да поръчате през уеб сайта, щракнете върху продукта/продуктите, които желаете. След това натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ" - той ще Ви отведе на страница "Моята кошница", която съдържа продуктите, които сте избрали и добавили за поръчка. Следва да натиснете бутон "Поръчай", който ще Ви отведе на формата за поръчка (адрес за доставка, имена, телефон...) - попълнете я и следвайте стъпките.

2) По телефона
- за да поръчате по телфона, изберете продуктите, които желаете и наберете: (без увеличение на телефонната тарифа).

3) По Skype - за да поръчате по СКАЙП щракнете тук или върху иконката на Skype намираща се вдясно на страницата.
Можете и директно от Skype - щракнете върху "Добави абонат" и напишете horny.bg

4) Чрез Онлайн чат с оператор - за да поръчате през нашия онлайн чат, щракнете върху него, задайте вашия въпрос или директно оставете данни за вашата поръчка и наш оператор ще се свърже с вас веднага


КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДОСТАВКАТА?

ДОСТАВКА С КУРИЕР
След като сте направили поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение. Поръчката ви се поставя в дискретна опаковка и се изпраща по куриер до адреса посочен при заявката или до поискване от офиса на куриерската фирма. Гарантираме Ви пълна дискретност!

ВИДОВЕ ДОСТАВКА:


БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА (за всички населени места) - извършва се в рамките на 1-3 работни дни след нейното потвърждаване по телефона от наш оператор. Икономичната доставка е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 50лв.


СТАНДАРТНА ДОСТАВКА - за следващ работен ден
Поръчки за стандартна доставка се приемат до 16ч. Поръчките се предават на куриер след като бъдат потвърдени от наш оператор по телефона. Цената на стандартната доставка е 4.99лв.

ЕКСПРЕСНА - САМО ЗА ГР. СОФИЯ.
Експресните доставки се извършват от 2-4 часа след тяхното потвърждаване от наш оператор по телефона. Цената на експресната доставка е 7.99лв.


КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж. След като получите пратка вие плащате на куриера дължимата от вас сума.АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, не се колебайте да ги зададете на оператор на телефон 0 (без увеличение на телефонната тарифа), чрез формата за контакт, по Skype или използвайки нашия онлайн чат!

 
Зареждане...